nieuws

Award-winnaar plust met ijsverkoop

IJs

De IJsverkoop Award van de Cafetaria Top 100 2007-2008 lijkt bij Dennis en Toyna Menzing van eet- en ijssalon Menzing in Haaksbergen in perfecte handen.

Award-winnaar plust met ijsverkoop

Het ondernemerspaar investeerde dit jaar in de ijshoek en koos voor opvallende presentatie. ‘We zijn van 24 smaken schepijs naar 16 gegaan’, aldus Dennis Menzing, die naast cafetariahouder ook ambachtelijk ijsbereider is. ‘Daardoor hebben we nu mooie brede bakken in de vitrine en meer tijd om deze op te maken. Presentatie is een omzetmaker.’

De ijsverkoop steeg het afgelopen seizoen met 25 procent. In de wedstrijd om de ‘Mooiste ijsvitrine’ werd Menzing zelfs derde, te midden van een aantal top ijssalons. De Top-100 Award kwam niet volledig onverwacht. ‘Toen we hoorden dat we genomineerd waren, vermoedden we dat we een redelijke kans zouden maken.’, aldus Dennis Menzing. ‘We zijn er ontzettend blij mee’, aldus Toyna Menzing. ‘Het is toch een beloning voor vakmanschap.’

Cafetaria Top-100 dossier:

Wilt u meer nieuwsberichten lezen over de Cafetaria Top-100 of foto’s en video’s bekijken van de uitreiking gisteren? Ga dan naar www.cafetariatop100.nl.

Reageer op dit artikel