nieuws

Winnaar Ice Cream Award Edwin van Es: ‘Dit is gaaf

IJs

Dit is gaaf’, zegt Edwin van Es als hij nog eens de beker bekijkt van de Ice Cream Award. ‘Na de nominatie was ik al weken zenuwachtig voor deze dag.

Winnaar Ice Cream Award Edwin van Es: ‘Dit is gaaf

De veelgelauwerde eigenaar van cafetaria/ijssalon Bon Appetit in Rijsbergen krijgt langzamerhand routine in het ontvangst nemen van prijzen en bekers. Begin dit jaar won hij de Gouden IJscoupe en werd IJssalon van het Jaar.

‘Maar ook deze beker is meer dan welkom’, aldus gouddelver Van Es. ‘Er is zo ontzettend veel gebeurd dit jaar. We hebben de ijssalon gebouwd, de cafetaria gedeeltelijk vernieuwd en een nieuw terras aangelegd. Dat we daar deze prijs mee winnen is heel erg mooi.’

Naast het ambachtelijk ijs verkoopt Van Es in de cafetaria ook softijs. ‘Dat loopt ook goed en bovendien verkopen we daar ook veel milkshakes.’

Reageer op dit artikel