nieuws

Schietpartij met drie doden in ijssalon

IJs

In een Italiaanse ijssalon in het centrum van het Duitse Rüsselsheim heeft zich een drama afgespeeld. Bij een schietpartij in het horecabedrijf dinsdagavond vonden drie aanwezigen de dood.

Schietpartij met drie doden in ijssalon

Dit heeft de politie van de deelstaat Hessen woensdagochtend bekend gemaakt. Een vierde slachtoffer ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie heeft inmiddels twee aanhoudingen verricht. Een derde mogelijke verdachte, die zwaargewond is, staat onder toezicht van de politie.

De slachtoffers zijn drie jongemannen van Zuid-Europese afkomst en een vrouw. De vrouw werd toevallig geraakt door rondslingerende kogels. De motieven van het bloedbad in de ijssalon in Rüsselsheim tussen Mainz en Frankfurt zijn nog onduidelijk.

Reageer op dit artikel