nieuws

Cafetariatop geniet van spannende bekendmaking

IJs

Ruim vijfhonderd aanwezigen waren getuige van de bekendmaking van de nieuwe Cafetaria Top-100. Ze waren getuige van de winst van Eetplezier De Bestse Snackbar in een goedgevulde Dieze Hal in Brabanthallen in Den Bosch.

Cafetariatop geniet van spannende bekendmaking

Maandagmiddag vanaf kwart voor vijf loopt zaal snel vol. De beste cafetariahouders en –medewerkers van het land verzamelen zich voor de bekendmaking van de prestigieuze Cafetaria Top-100. Daarnaast reikt de organisatie enkele awards uit.

Iets over vijf geven de presentatoren Danny Rook en Martijn Reintjes, hoofdredacteur van Snackkoerier, het startschot. Twee spannende uren volgen.

Als eerst worden awards uitgereikt aan Eetplezier de Bestse Snackbar in Best, Plaza De Tol in Tiel en eet- en ijssalon Menzing in Haaksbergen. Eetplezier pakte de Innovatie Award. Plaza De Tol ging met de Gastvriendelijkheids Award aan de haal. En de IJsverkoop Award werd in de wacht gesleept door Menzing.

Om wat stoom af te blazen verscheen Gordon op het podium. De zanger slash entertainer verzorgde een optreden van ruim een half uur en zong eigen nummers en een paar covers. Het aanwezige snackpubliek kon het optreden van de zanger wel waarderen.

Het klapstuk van de avond was de bekendmaking van de beste drie cafetaria’s van het land. De nummer één van vorig jaar, Richard Groeneweg van Verhage Kort Ambacht, maakte de nummers drie twee en één in de nieuwe ranglijst bekend.

Na de nodige juichkreten in de zaal en op het podium doken de overige aanwezigen op de stapel Snackkoeriers, die in de hoek bij uitgang stonden. De zaal veranderde in een soort van bibliotheek, waar met grote aandacht gezocht werd naar de bevindingen van de jury. Anderen dronken nog een glaasje op een fraaie of minder aangename positie in de prestigieuze Cafetaria Top-100.

Cafetaria Top-100 dossier:

Wilt u meer nieuwsberichten lezen over de Cafetaria Top-100 of foto’s en video’s bekijken van de uitreiking gisteren? Ga dan naar www.cafetariatop100.nl.

Reageer op dit artikel