nieuws

Beate Garrone beëdigd als SVH Meesterijsbereider

IJs

Eigenaar Beate Garrone van ijssalon Gelateria Garrone in Haarlem is geïnaugureerd als SVH Meesterijsbereider. Garrone ontving haar diploma uit handen van directeur Ben Rijgersberg van het Horeca Branche Instituut.

Garrone werd door de examencommissie, bestaande uit SVH Meesterijsbereiders Walter Goemans en Peter van der Poel, tien uur lang beoordeeld op haar vakmanschap. Ze werd onder andere beoordeeld op de kwaliteit van haar producten, organisatie en coaching, hygiëne en ondernemerschap.

‘Beate is het toonbeeld van een ambitieuze doorzetter met hart voor het vak. Als resultaat van de inspanning van deze ambassadeur en de inzet van het IJscentrum Wageningen is het aantal kandidaten SVH IJsbereiders verdubbeld. De belangstelling voor de vervolgopleiding Gespecialiseerd IJsbereider blijft helaas achter’, aldus Reigersberg.

De titel SVH Meesterijsbereiders is in 1987 ingesteld. Sindsdien hebben 21 vakmensen de proef succesvol afgelegd. Garrone wordt als titeldrager één van de ambassadeurs van het vak.

Reageer op dit artikel