fotoreportage

Leukste softijs-selfie gemaakt bij Laan in Alkmaar

IJs

De leukste softijs-selfie gemaakt tijdens de eerste Nationale Softijsdag op zondag 6 juli, komt van Evelien Schwier. Zij verdient met haar foto bij ijssalon W. Laan in Alkmaar €12. Snackkoerier nodigde Scoopshot-gebruikers uit een foto van zichzelf te maken met daarop duidelijk zichtbaar het ijsje en de zaak waar deze is gekocht.

Leukste softijs-selfie gemaakt bij Laan in Alkmaar

Maak een softijs-selfie met daarop ook duidelijk zichtbaar het bedrijf waar het softijsje is gehaald, zo luidde de opdracht ter ere van de eerste editie van de Nationale Softijsdag voor gebruikers van de Scoopshot-app.

IJssalon

Evelien Schwier ging voor haar ijsje naar ijssalon W. Laan in Alkmaar en maakte de beste foto, goed voor een bedrag van €12.

‘Het lekkerste zelfgemaakte softijs van Alkmaar, met spikkeltjes uiteraard. En matchende oorbellen’, zo luidde de begeleidende tekst. In haar oren hangen oorbellen in de vorm van een ijsje.

Scoopshot

Snackkoerier en Misset Horeca werken samen met Scoopshot, een onlinedienst waarbij mensen die in het bezit zijn van een iPhone of een Android-toestel zich gratis kunnen aanmelden.

Wie nog niet beschikt over deze applicatie, kan deze gratis downloaden via Schoopshot.com.

Kwalitaria

Eerder zette Snackkoerier via Scoopshot een opdracht uit vanwege de introductie van nieuwe friet door Kwalitaria. Die winnende foto is hier te bekijken.

Reageer op dit artikel