artikel

NJOY breidt assortiment ijs in 2019 verder uit

IJs 569

NJOY komt in 2019 met een aantal nieuwe producten, die op de Horecava worden gepresenteerd. De grootste beurs van de horecabranche vindt plaats van 7 tot en met 10 januari in de RAI Amsterdam. 

NJOY breidt assortiment ijs in 2019 verder uit
Wafeltopper bitterkoekjes

Onder meer is de nostalgische ‘Gompie’ in het assortiment van NJOY opgenomen. Het tuitvormige bekertje is gevuld met softijs en onderin uiteraard de felbegeerde kauwgombal. Ook de FUNNIEZZ kinderbekers beleven nieuwe avonturen, komend jaar wordt het thema ‘op de camping ’en ‘het strand’.

Gompie marshmallows

Voor de jeugd blijft de milkshake hot, met de traditionele smaken en de bekende smaken van afgelopen jaar namelijk cassis en perzik. Nieuwe smaken, zoals frisse watermeloen en Latte Machiatto worden aan het aanbod toegevoegd.

Het nieuwe concept ICE & BITES moet ijsliefhebber laten watertanden: een krokante, grote superwafel gevuld met romig softijs gegarneerd met verschillende lekkernijen. En wat te denken van butterscotchdip met ‘NJOY salted caramel topping of gebroken M&M’s, Snickers, Mars of Twix bites, met ‘NJOY chocolade topping? Of met verse aardbeien met slagroom en niet te vergeten de bitterkoekjes.

Njoy-softijs.nl
Stand 08.400

ICI & BITES Snickers

 

Reageer op dit artikel