artikel

Fotoreportage nieuwe Kwalitaria Leiden

IJs

In Leiden is sinds begin april een vernieuwde Kwalitaria open. De zaak is in handen van Kevin van Gooswilligen en zijn echtgenoot Anneke. Zij runnen al Kwalitaria-Délifrance Vesteplein in Delft.

Fotoreportage nieuwe Kwalitaria Leiden

‘Voorheen zat in het pand in Leiden aan het Bevrijdingsplein ook een Kwalitaria. Oude stijl, andere ondernemer. Wij hebben de zaak in vier dagen verbouwd in de volledige nieuwe stijl. Een turbo-verbouwing! Een nieuwe counter, wanden in nieuwe grijze kleuren, een achterwand met veel beleving en een plafond met de afbeelding van lucht boven de wachtbank. Echt lekker licht’, zegt Van Gooswilligen tegen Snackkoerier.

Gebo Gelato

In Leiden verkoopt van Gooswilligen 12 smaken schepijs van Gebo Gelato. ‘De ondernemer die hier op zat, deed dit alleen in juli en augustus. maar ijs loopt hier echt als een trein. De vitrine staat ook in het zich van passanten. Het trekt mensen echt naar binnen.’

Het runnen van twee bedrijven in plaats van één, noemt Kevin van Gooswilligen ‘pittig’. We zoeken een weg in het management. Je bent groter, maar wij willen graag dat gevoel van klein vasthouden. Ook in het team van mensen. Er werken hier inmiddels twintig mensen. Veel parttimers, vier vaste krachten.’

De foto’s zijn gemaakt door Dennis Hus, ondernemer van Kwalitaria De Parade in Nootdorp.

Reageer op dit artikel