Student Abonnement

Studentenabonnement Misset Horeca

Zorg dat je op de hoogte blijft
van de laatste trends in de horeca!


Neem nu een studentenabonnement Misset Horeca en profiteer van de speciale prijs voor studenten! Misset Horeca verschijnt tweewekelijks.

Studenten betalen slechts €55 *

* Prijs excl. BTW. Een studentenabonnement wordt alleen verstrekt aan studenten die aan kunnen tonen dat zij een relevante studie volgen. Na een jaar stopt dit abonnement automatisch.

Misset Horeca is de multimediale informatiebron voor horeca ondernemend Nederland. Met Misset Horeca heb je alle informatie in handen om het verschil te maken met jouw zaak!

  • Achtergronden en analyses van het nieuws
  • Praktische tips en direct bruikbare ondernemersinformatie
  • Inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken, slapen en meer. Variërend van de laatste culinaire trends tot de nieuwste interieurs en van de spraakmakers in de branche tot toepassing van de nieuwste technologieën

Voor wie?

Misset Horeca is bedoeld voor ondernemers en managers in de horeca, zoals directeur/eigenaren, bedrijfsleiders, chefkoks, hotelmanagers, afdelingshoofden etc. Daarnaast is Misset Horeca er ook voor studenten, docenten, leveranciers, overheden en organisaties in horeca en toerisme.

Hoe vaak verschijnt Misset Horeca?

Het vakblad verschijnt 26x per jaar. Daarnaast verschijnt Misset Extra 12x per jaar, gericht op een specifiek thema. Het vakblad wordt ondersteund door de website missethoreca.nl met het laatste nieuws, een nieuwsbrief en diverse events voor horecaprofessionals.

  • Bezorgadres

  • Contactpersoon

  • Door op “Bestellen” te klikken gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet en bevestigt u dat u deze heeft gelezen

  • Should be Empty:


Eerst een proefnummer ontvangen?

Nieuwsgierig naar Misset Horeca en wil je eerst een proefnummer lezen? Dan kun je het komende exemplaar geheel gratis en vrijblijvend aanvragen.
Proefnummer aanvragen