Abonneren

Misset Horeca

mhMisset Horeca is dé multimediale informatiebron voor ondernemers en managers in de horeca. Met achtergronden en analyses van het nieuws, praktische tips en direct bruikbare ondernemersinformatie, inspiratie en diepgang op het gebied van eten, drinken en slapen en interviews met ondernemers en specialisten in de branche. De redactie brengt u ondernemersinformatie op het gebied van onder andere financiën, producten, marketing, wet- en regelgeving via reportages, artikelen en praktische tips. Uiteraard is er ook aandacht voor culinaire informatie, recepten en receptcalculaties.

Het vakblad Misset Horeca verschijnt 26x per jaar. Daarnaast verschijnt Misset Extra 12x per jaar; gericht op een specifiek thema. Het vakblad Misset Horeca wordt ondersteund door de website missethoreca.nl met het laatste nieuws, een nieuwsbrief op maandag, woensdag en vrijdag en diverse events voor horecaprofessionals.

Voor wie bestemd?
Misset Horeca is bedoeld voor ondernemers en managers in de horeca, zoals directeur/eigenaren, bedrijfsleiders, chefkoks, hotelmanagers, afdelingshoofden etc. Daarnaast is Misset Horeca er ook voor studenten, docenten, leveranciers, overheden en organisaties in horeca en toerisme.

Waarom Misset Horeca?

  • Het is de meest actuele informatiebron voor de totale horeca sector.
  • Het bevat analyserende en diepgaande artikelen: wat speelt er achter het nieuws?
  • Het inspireert via reportages over nieuwe bedrijven en trends in binnen- en buitenland.
  • Het vertaalt informatie over o.a. financiën, marketing en wet- en regelgeving naar direct bruikbare ondernemers informatie.

Kortom, onmisbaar voor uw dagelijkse horeca praktijk.

Neem nu een abonnement op Misset Horeca»

 


Snackkoerier

Snackkoerier is dé multimediale informatiebron voor cafetaria- en fastserviceondernemers en producenten en leveranciers van snacks, frites, ijs, koffie, dranken en pizza’s. Snackkoerier informeert over achtergronden bij het nieuws, ondernemen, marktontwikkelingen en trends in binnen- en buitenland.

De vakkrant Snackkoerier verschijnt 1x per twee weken op zaterdag en wordt ondersteund door de website www.snackkoerier.nl (onderdeel van missethoreca.nl) een wekelijkse nieuwsbrief en events, zoals de cafetaria top 100.

Voor wie is Snackkoerier bestemd?

Eigenaren en bedrijfsleiders van cafetaria’s, snackbars, fastfoodrestaurants, ijssalons, lunchrooms en broodjeszaken. Daarnaast is Snackkoerier er ook voor de producenten en toeleveranciers voor de fastfoodservice.

Waarom Snackkoerier

  • Met Snackkoerier ben je altijd op de hoogte van het actuele nieuws en de achtergronden.
  • Snackkoerier is het enige Horeca vakblad specifiek voor de Fastfoodservice.
  • Snackkoerier voorziet je van informatie over marktontwikkelingen en alle uiteenlopende aspecten van de bedrijfsvoering
  • Snackkoerier inspireert met trends uit binnen- en buitenland

Kortom, onmisbaar voor de dagelijkse fastservicepraktijk.

Neem nu een abonnement op Snackkoerier»

 

Misset Catering

Misset Catering is een vakblad dat zich richt op de brede beroepsgroep professionele cateraars (contract-, zorg- en partycatering) en verschijnt 6x per jaar.

Misset catering wordt geschreven door en voor vakmensen met een groot cateringhart. Met trends en ontwikkelingen in de veelzijdige wereld van catering. Interviews met ondernemers, managers en specialisten uit de branche, conceptanalyses, tips over alle aspecten van het management en aandacht voor de werkvloer.

Het magazine Misset Catering wordt ondersteund door de website www.missetcatering.nl (onderdeel van missethoreca.nl).

Neem nu een abonnement op Misset Caterin