nieuws

Sporters krijgen cadeautje bij een frietje van Bram Ladage

Friet 343

Sporters krijgen cadeautje bij een frietje van Bram Ladage

Bram Ladage heeft een ludieke actie bedacht voor mensen die van een lekker frietje houden én graag sporten. Of, eigenlijk hoeven ze alleen maar in sportkleding te verschijnen in één van de vestigingen.

Bram Ladage wil benadrukken dat een patatje op z’n tijd zo slecht nog niet is. Daarom introduceert de formule vanaf 6 juli de sporthanddoekactie. Iedereen die op komt dagen in sportoutfit en/of met sportattribuut een frietje besteld, krijgt een limited edition sporthanddoek cadeau. Op de handdoek is te lezen: ‘Ik verbrand nu mijn Brammetje.’

Een gezonde balans

Een gezonde levensstijl betekent volgens eigenaar Rocco Ladage niet dat je nooit een frietje mag eten. ‘We moeten natuurlijk wel gewoon blijven genieten. Volgens ons draait het om de balans: we stimuleren sporten ten zeerste, maar vinden ook zeker dat je je soms mag verwennen met iets lekkers.’


Reageer op dit artikel