nieuws

Ook Family lanceert friet met Parmezaanse kaas

Friet 756

Ook Family lanceert friet met Parmezaanse kaas
Frietje Parmezaanse kaas van Family

Friet met Parmezaanse kaas is bezig aan een opmars. Nu is het Family die met de populaire Italiaanse kaas een nieuwe frietspecial heeft ontwikkeld.

Family heeft voor het derde kwartaal de friet truffel-parmezaan geïntroduceerd. Deze nieuwe frietspecial is sinds 1 juli bij de vestigingen verkrijgbaar.

Meegenomen uit New York

De frietspecial vloeit voort uit de inspiratiereis die FHC samen met ondernemers en partners afgelopen voorjaar maakte. ‘Nadat we bij de trendtour in New York deze frietspecial hadden geproefd, wisten we dat het in Nederland ook een hit zou worden’, zegt Chantal van der Meer van FHC.

‘Belangrijk is de juiste verhouding aan smaken vinden. Samen met de chef van VHC Jongens zijn we aan de slag gegaan. Er is veel geprobeerd en geproefd om tot dit resultaat te komen. Maar dat was zeker geen straf!’

Black truffle mayo

De lekkerste combinatie bleek volgens FHC Parmezaanse kaas en Remia’s Legendary black truffle mayonaise. Hier worden nog wat ingrediënten aan toegevoegd, die het formulehuis geheimhoudt.

Meer frietspecials

Voor Family is de friet truffel-parmezaan een toevoeging op de frietspecials die Family al enige tijd voert. Eerder plaatste de formule met succes onder andere de kapsalon, friet hete kip, friet warm vlees, boerenfriet en de Oosterse frietspecial op de menukaart.

De nieuwe frietspecial kost € 4,95 en is tot eind september verkrijgbaar.

Parmezaanse kaas populair

Friet met Parmezaanse kaas begint populair te worden en duikt op meerdere plekken op. Zo introduceerde Friet Unique in Rotterdam onlangs een frietje met vers geraspte Parmezaanse kaas en verse kruidenmelange.

Focus op maaltijden

Voor het derde kwartaal focust Family zich niet alleen op de nieuwe frietspecial, maar ook op de maaltijden. Klassiekers zoals het satémenu en de maaltijdsalade zijn volgens FHC ideaal voor gasten met verschillende voorkeuren. Als dessert is er een sundae met aardbei en witte chocolade.

De maaltijdsalade hete kip


Reageer op dit artikel