nieuws

Friet van FrietHoes in de schappen bij Marqt

Friet 894

De verse friet van FrietHoes is nu ook te koop in alle winkels van Marqt. De friet van de Haarlemse frietbakkers is hiermee voor het eerst in de retail verkrijgbaar.

Friet van FrietHoes in de schappen bij Marqt

De verpakking van FrietHoes in de winkels van Marqt is gevuld met genoeg friet voor twee ruime porties. De friet is geschikt om te bakken in olie, maar ook voor gebruik in de oven of airfryer. De friet is te vinden in de groentegemak-koeling tussen de kant-en-klare aardappelproducten voor €3,89.

FrietHoes

De ambachtelijke frieten van FrietHoes zijn al sinds 2009 verkrijgbaar in de eigen winkel in Haarlem en bij verschillende restaurants door heel Nederland, zoals Rijks, De Biertuin en Madam. Daarnaast is FrietHoes met hun verse friet ook aanwezig bij evenementen als Mysteryland en Best Kept Secret en in attractiepark De Efteling.

5 manieren om je te onderscheiden met friet

5 manieren om je te onderscheiden met friet

Marqt

Retailer Marqt is opgericht in 2008 en biedt producten die zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke oorsprong staan en gemaakt zijn met respect voor mens, natuur, milieu en dier. Het eerste filiaal werd geopend aan de Overtoom in Amsterdam-West. Inmiddels telt Marqt vijftien winkels, in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Den Haag. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Barentszplein in Amsterdam en het distributiecentrum en de keuken bevinden zich in het Amsterdam Food Center aan de Jan van Galenstraat.

Reageer op dit artikel