nieuws

Surinaamse topping bij Bram’s Gourmet Frites

Friet 347

Frietliefhebbers kunnen sinds kort terecht bij Bram’s Gourmet Frites voor een bijzonder recept: een frietje ‘Roti Stoof’.

Surinaamse topping bij Bram’s Gourmet Frites

Het nieuwe stoofgerecht laat zich kenmerken door de royale topping met ingrediënten als kip masala, roti pannenkoek, zoete augurk, gekookt ei, sambal en seroendeng. Het recept van deze ‘stoof’ is ontstaan in samenwerking met het culinaire team van Herman den Blijker.

Proefsessie

‘De Surinaamse topping in combinatie met de verse frieten in schil past perfect bij warme zomermaanden’, vertelt Rocco Ladage van Bram’s. Op dinsdag 5 juni organiseert Bram’s een proefsessie bij elke vestiging. De eerste vijftig klanten die zich aanmelden via de algemene Facebookpagina van Bram’s krijgen de kans om Roti Stoof gratis te proeven én keuren tussen 18.00 en 20.00 uur.

Seizoensvariaties

Naast de vaste frietjes stoofvlees zoals Captains Beef, Asian Chicken en Veggie Mushroom, kiest Bram’s ieder seizoen voor een tijdelijke seizoensvariant. Met de Roti Stoof brengt de frietformule naar eigen zeggen een verrassende Surinaamse smaakvariatie, een perfect zomergerecht om in het zonnetje te nuttigen met een koel drankje.

Bram's Gourmet Frites

Bram Ladage

Bram’s is onderdeel de formule Bram Ladage. ‘Patatkoning’ Bram Ladage startte in 1967 met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een formule met dertig winkels door heel Nederland. Het familiebedrijf heeft een eigentijdse en herkenbare aanpak met de pijlers vers, beleving, authentiek, eerlijk, echt, puur en natuurlijke producten.

Containers en vaste zaken

De nieuwe formule Bram’s groeit inmiddels door. Na de vijf eerdere ‘containervestigingen’ opende Bram’s afgelopen maand de tweede vaste winkel van Nederland in Leidsche Rijn. Ook heeft de franchiseformule serieuze ambitie om internationaal te groeien.

Reageer op dit artikel