nieuws

Frietboutique introduceert friet met kreeft

Friet 322

In samenwerking met Rolph Hensens, eigenaar en chefkok van HMB Restaurant en  Rolph’s Deli, introduceert Frietboutique Lobster Fries: een culinair frietje met avocado-citroencrème en gekookte kreeft.

Frietboutique introduceert friet met kreeft

Sammy Berendsen en Pebbles van Noorden, oprichters van de Frietboutique, hebben hun krachten gebundeld met Rolph Hensens, chef-kok van HMB Restaurant. De nieuwe limited edition bestaat uit verse friet met een crème gemaakt van avocado en citroen en gekookte kreeft.

Prijs

De limited edition is vanaf 14 februari tot en met 18 maart 2018 voor 14 euro verkrijgbaar in beide filialen van Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam en HMB Restaurant op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Frietboutique

Foto: Joep van der Pal

Friet met chocolade

Frietboutique introduceert regelmatig luxe frietspecials in samenwerking met chef-koks. Met hamburgerkoning Diego Buik presenteerden ze in augustus de Cheesy Diego, met cheddarkaassaus en pastrami. Ook lanceerden ze vorig jaar in samenwerking met Hands Off My Chocolate een frietje chocolade en in 2015 het duurste frietje van Nederland: Frietje Kaviaar samen met House of Caviar & Fine Food.

Reageer op dit artikel