nieuws

Cafetaria in Boxtel krijgt erkenning voor vakmanschap

Friet 42

Het Nederlands Frituurcentrum heeft weer het ‘Goed Gefrituurd Keurmerk’ uitgedeeld. Ditmaal in Boxtel.

Cafetaria in Boxtel krijgt erkenning voor vakmanschap
Jack van Hal van Eetwinkel Select is trots op de erkenning.

Jack van Hal van Eetwinkel Select nam met trots het keurmerk deze week in ontvangst, samen met bijbehorende gevelschildje en het certificaat. Een bezoek van een mystery guest en een auditgesprek bevestigen volgens het Nederlandse Frituurcentrum dat Van Hal en zijn team staan voor vakmanschap, veiligheid en verantwoordelijkheid, de drie pijlers van het keurmerk.

Keurmerk

Het Goed Gefrituurd Keurmerk is een initiatief van de ProFri (Vereniging Professionele Frituurders) en verschijnt sinds 2015 aan steeds meer gevels van professionele frituurbedrijven. Op de website van het Nederlands Frituurcentrum – de organisatie die de opdracht heeft gekregen uitvoering te geven aan dit keurmerk – en op de consumentenwebsite Goedgefrituurd.nl staat alle informatie over hoe bedrijven voor het keurmerk in aanmerking kunnen komen.

Reacties van gasten

Consumenten kunnen via Goedgefrituurd.nl hun mening geven over de bedrijven die door hen bezocht zijn. Deze reacties tellen mee bij het verkrijgen én behouden van het keurmerk. Bovendien maakt iedereen die reageert kans op een grote zak frietjes voor vier personen of het Nationaal Snack Handboek.

Reageer op dit artikel