nieuws

Cafetariahouder heeft duidelijke boodschap over Week van de Friet

Friet 10

Hans Geurts van Nose 4 Food in Zeist heeft een duidelijke boodschap over de Week van de Friet. ProFri maakte er een filmpje over.

Cafetariahouder heeft duidelijke boodschap over Week van de Friet

De Week van de Friet vindt plaats van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober. Vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurcentrum voorzien de branche van deelnamestickers en posters, als ondersteuning van de activiteiten die ondernemers tijdens de week organiseren. Deelnemers kunnen op de website van de Week van de Friet terecht voor hulp en ondersteuning.

Bekijk de boodschap van Hans Geurts

 

Week van de Friet 2017 – Promo 001 from Nederlands Frituurcentrum on Vimeo.

 

Leuke activiteiten

ProFri adviseert deelnemers om de Week van de Friet nu onder de aandacht van de consument te brengen. ‘Ondernemers die hun vak serieus nemen, gaan nu al aan de slag om leuke activiteiten te bedenken. En vergeet niet de lokale pers in te schakelen als het eenmaal zover is’, zo liet de campagneorganisatie eerder al weten.

Aanmelden

Ondernemers die willen profiteren van de voordelen (zoals de vindbaarheid op de landelijke website en aanbiedingen van sponsors), moeten zich wel aanmelden op de website van de Nationale Week van de Friet.

Reageer op dit artikel