nieuws

Bram’s Gourmet Frites strijkt neer in nieuwe stad

Friet 33

Franchiseformule Bram’s Gourmet Frites, die begin 2016 de eerste vestiging opende in Rotterdam, voegt binnenkort de zesde toe aan de club. Daar zal het echter niet bij blijven.

Bram’s Gourmet Frites strijkt neer in nieuwe stad
Verse frites met stoofvlees, dat is waar het bij Bram's Gourmet Frites om draait. Foto: Roel Dijkstra

Frietliefhebbers in Alphen aan den Rijn kunnen binnenkort hun hart ophalen, want Bram’s Gourmet Friet, de formule van de Rotterdamse friteskoning Bram Ladage, opent in september de nieuwste winkel in het centrum, met uitzicht op de Oude Rijn. Hiermee komt de teller in Nederland op vijf te staan. Een jaar geleden opende ook een vestiging in het Duitse Essen.

Verse friet in het Midden-Oosten

Over vijf jaar moeten er honderd vestigingen zijn van Bram’s Gourmet Frites, zo zei directielid Rocco Ladage eerder in Snackkoerier. Ook Spanje en Denemarken staan op de planning en er wordt zelfs nagedacht over het Midden-Oosten.

Frites met stoofvlees

Op het menu van Bram’s staan verse frites met stoofgerechten als topping, zoals rundvlees met kidney beans, pulled pork, champignon en Aziatische kip. Deze ‘stoofs’ zijn ontwikkeld in samenwerking met tv-kok Herman den Blijker. De aardappelen, afkomstig van lokale boeren, worden in het zicht van de gast gesneden. Wie er graag een kroketje of frikandel bij eet, moet die elders halen; Bram’s verkoopt enkel en alleen frites.

Bronnen: alphens.nl, bramsfrites.nl

 

Nieuws over Bram’s Gourmet Frites

 

Reageer op dit artikel