nieuws

Bijzonder frietje van Chef Diego bij Frietboutique

Friet 36

Sammy en Pebbles van Frietboutique hebben weer iets nieuws bedacht, samen met een bekende chef. Dit keer is het Diego Buik die een bijzonder frietje heeft ontwikkeld.

Bijzonder frietje van Chef Diego bij Frietboutique
De Cheesy Diego, een tijdelijke special bij Frietboutique.

Bij Frietboutique in Rotterdam en Amsterdam staat tijdelijk de Cheesy Diego op het menu. Dit is een frietje met cheddarkaassaus, Ocean Beef pastrami, jalapeño, bosui en rode paprika. De creatie is geïnspireerd op de beroemde Philly Cheesesteak uit de Amerikaanse stad Philadelphia; een langwerpig broodje met dungesneden vlees en gesmolten kaas.

Chocoladesaus

Het gerecht staat ook op de kaart bij het pop-upburgerrestaurant ‘Burger Atelier’ van Buik in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Delft. Onlangs heeft Buik daar ook een hamburger geïntroduceerd met onder meer chocolade-barbecuesaus, geroosterde hazelnoten en geraspte pure chocolade. Buik, ook wel de hamburgerkoning genoemd, werkte hiervoor samen met het merk Hands Off My Chocolate.

Reageer op dit artikel