nieuws

Frites Boutique Hengelo 21 juni 2017 weer open

Friet 22

De Frites Boutique in Hengelo gaat op 21 juni 2017 weer open. Mede-eigenaar Raimond Rijken overleed op zaterdag 10 juni en sindsdien was het bedrijf gesloten. Rijken was pas 43 jaar.

Frites Boutique Hengelo 21 juni 2017 weer open

Frites Boutique Hengelo gaat in eerste instantie voor 4 dagen in de week open. ‘Op termijn, als het team weer compleet is, worden dit weer zes dagen,’ laten mede-eigenaren Lars van Galen en Richard van den Hoeven weten. ‘Na een vervelende week hebben wij, in het gedachtegoed van Raimond, besloten om onze schouders er weer onder te steken.’

Raimond Rijken was samen met Lars van Galen en Richard van den Hoeven, eigenaar van Frites Boutique in Hengelo. De zaak ging in oktober 2016 van start. Rijken overleed op 10 juni 2017. 

Raimond Rijken

RaimRaimond Rijken overledenond Rijken was voor de opening van Frites Boutique werkzaam voor het restaurant van Lars van Galen en Richard van den Hoeven, t Lansink, in Hengelo. Hij was er gastheer. Daarvoor werkte hij als restaurantmanager bij Intenzo.

Frites Boutique

Frites Boutique in Hengelo ging in oktober 2016 van start. Dit jaar werd de zaak 24ste in de AD Friettest met een eindcijfer 9. De friet in de zaak wordt gemaakt van aardappelen van Twentse bodem. Op het menu staan onder meer Frites Ciboulette (met bieslook en sjalotten), Frites Ras el Hanout (Marokkaans kruidenmengsel), Petit Croquette en Frikandel Exeptionelle.

>>> Raimond Rijken van Frites Boutique Hengelo overleden

Reageer op dit artikel