nieuws

Frietboutique komt in april naar Rotterdam

Friet 107

Horecaondernemers Pebbles van Noorden en Sammy Berendsen openen in april een tweede vestiging van de Frietboutique aan de Witte de Withstraat 68 in Rotterdam.

Frietboutique komt in april naar Rotterdam

‘Het moest er van komen, de vraag was alleen wanneer. Na 2,5 jaar de lekkerste frietjes bakken van Amsterdam mag nu ook Rotterdam genieten van de lekkerste frieten van het land’, aldus de ondernemers.

>>Frietboutique en De Hoefslag* introduceren Friet Romantique

Leverancier horeca

De ondernemers, die voor het patatbakken in de leer gingen bij Bram Ladage, verkopen hun frietjes echter al lang niet meer alleen in hun boutique. De ambachtelijke voorgebakken friet worden ook geleverd aan restaurants, hotels en cafés in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Zo levert De Frietboutique onder meer aan topkoks Ron Blaauw. ‘En aangezien ik zelf uit Rotterdam kom, en de liefde voor de stad dus in mijn hart zit, leek het een mooie volgende stap om hier onze tweede vestiging te openen’, vertelt Pebbles aan Metro.

>>Frietje met kaviaar bij de Amsterdamse Frietboutique

Van IJsboutique naar Frietboutique

De onderneming startte in 2013 met de IJsboutique. In 2014 werd dit aangevuld met de Frietboutique . De eerste vestiging opende haar deuren op 1 november 2014. King Kongs tekende voor het interieurontwerp van de nieuwste vestiging. 

 

Reageer op dit artikel