nieuws

Prijswinnaars Week van de Friet bekend

Friet 2

Een jaar lang gratis friet van je favoriete cafetaria, dat is nog een prijs waar je mee thuis kunt komen. Vijftig consumenten kregen onlangs te horen dat zij de gelukkige winnaars waren.

Prijswinnaars Week van de Friet bekend

De vijftig frietliefhebbers hebben dit jaar meegedaan aan de Nationale Week van de Friet (1 t/m 9 oktober) of hebben een leuke foto van friet ingestuurd. Nu krijgen ze een jaar lang iedere week een zak friet voor vier personen gratis bij hun favoriete cafetaria.

225 prijzen

In totaal vielen 225 consumenten in de prijzen. Er zijn ook 150 boeken (Nationaal Snack Handboek, Het Grote Frietboek en Het Krokettenboek), 10 koffersets van Princess Traveller en 15 huishoudelijke apparaten van Bourgini weggegeven.

Prijzen persoonlijk uitgereikt

Degenen die de boeken hebben gewonnen, kregen deze per post thuisbezorgd. De overige winnaars krijgen de komende weken hun prijs persoonlijk uitgereikt in het bedrijf waar ze gebruikelijk hun frietjes halen. Het is voor hen nog even een verrassing welke prijs ze hebben gewonnen, maar de prijzen zijn inmiddels door de organisatie verstuurd naar de bedrijven. De ondernemers zelf maken een afspraak met de winnaars voor de uitreiking bij hun in het bedrijf.

De Nationale Week van de Friet wordt jaarlijks georganiseerd door vakvereniging ProFri.

Reageer op dit artikel