nieuws

Onderscheiding Friethoes Haarlem: ‘Beste Biologische Friet’

Friet 250

De Frietopia Award voor ‘Beste Biologische Friet’ is woensdag 25 mei uitgereikt aan Friethoes uit Haarlem. Jaarlijks recenseren op frietopia.nl 2000 frietliefhebbers frietzaken door het hele land. Dit jaar viel Friethoes in de prijzen. Friethoes levert inmiddels al aan meer dan 50 bekende restaurants.

Onderscheiding Friethoes Haarlem: ‘Beste Biologische Friet’

Frietopia, reikt al 10 jaar de Frietopia Awards uit. Duizenden frietfans kiezen gezamenlijk de ‘Beste Friettent’ en dit jaar ook de ‘Beste Biologische friet’. Afgelopen woensdag ontving Friethoes de eerste prijs in deze categorie. Oprichter Sebastiaan Hoes: ‘Super, om een publieksprijs te winnen. Onze friet is al eerder in de top 10 van de AD-friettest geëindigd maar dit is misschien nog wel leuker omdat we door echte ‘frietfreaks’ zijn gerecenseerd’.

Restaurants kiezen verse friet

Steeds meer restauranthouders kiezen voor echt verse friet. Zo levert Friethoes al aan meer dan 50 bekende restaurants dagverse voorgebakken friet. Zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Daarnaast heeft Friethoes een winkel in het centrum van Haarlem en touren 5 frietwagens door het land om op evenementen verse friet van een biologische aardappel te serveren.

 

 

Reageer op dit artikel