nieuws

’t Smulhuis Brunssum ontvangt Goed Gefrituurd Keurmerk

Friet

’t Smulhuis in Brunssum heeft het ´Goed Gefrituurd Keurmerk´ gekregen. Met gepaste beroepstrots nam Hans Boumans tijdens de BBB in Maastricht het keurmerk in ontvangst.

’t Smulhuis Brunssum ontvangt Goed Gefrituurd Keurmerk

Dit keurmerk is een initiatief van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri), die bij de oprichting in 2012 de introductie hiervan al had aangekondigd. Sinds dit voorjaar verschijnt het Goed Gefrituurd Keurmerk aan steeds meer gevels van professioneel friturend Nederland.

Kwaliteiten ’t Smulhuis

Centraal in de doelstellingen en taken van vakvereniging ProFri – waar Hans Boumans samen met zijn vrouw Jacqueline lid van is – staat het verbeteren van het imago van professioneel friturend Nederland; dit door het uitdragen van de kernkwaliteiten deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Bij ‘t Smulhuis komen al deze kwaliteiten samen, op basis waarvan het keurmerk is verstrekt.

Stappenplan

Op de website van het Nederlands Frituurcentrum – de organisatie die de opdracht heeft gekregen uitvoering te geven aan dit keurmerk – en op de consumentenwebsite Goedgefrituurd.nl staat alle informatie en het stappenplan hoe ’t Smulhuis in Brunssum samen met andere professionele frituurbedrijven voor het keurmerk in aanmerking zijn gekomen. Consumenten kunnen via deze website hun mening geven over de bedrijven die door hen bezocht zijn. Deze consumentenreacties tellen mee bij het verkrijgen én behouden van dit keurmerk.

Reageer op dit artikel