nieuws

Mini-docu: ‘Van bron tot bord’

Friet

Eigenaar Marco Agema van cafetaria Friet van Piet in Groningen heeft een video laten maken over de herkomst van zijn friet. Agema en zijn aardappelleverancier, Van Zwol uit het Groningse Spijk, laten in de reportage zien wat duurzaam ondernemen inhoudt. Bekijk deze mini-docu nu op Snackkoerier.nl.

Mini-docu: ‘Van bron tot bord’

Agema (foto) levert verse friet. Het woord ‘duurzaam’ is daarbij voor hem geen loos begrip. ‘Met verse friet schommelt de smaak, de kleur en de omvang van de friet. Dat mag. Het hoeft niet meer dat perfecte frietje te zijn’, aldus de betrokken fastservice-ondernemer.

Zover bekend is Agema de eerste cafetariahouder die zelf een beelddocumentaire laat maken over de achtergrond van zijn patat.

 

 

 

Reageer op dit artikel