nieuws

Nederlandse productielijn voor Chinese frites

Friet

De Nederlandse bedrijven Tolsma-Grisnich en Kiremko hebben een complete productielijn voor frites en gebakken aardappelen geleverd aan Ningxia Yujing Food in China.

Nederlandse productielijn voor Chinese frites

Tolsma leverde een aardappelbewaringssysteem met een capaciteit van 50.000 ton. Deze bulkbewaring is uitgerust met alle noodzakelijke apparatuur voor het langdurig bewaren van aardappelen. De apparatuur voor het toevoeren, drogen en sorteren van de aardappelen, voorafgaand aan de verwerking, is geleverd via Grisnich.
Kiremko is verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en installeren van beide volledige productielijnen, van het allereerste begin tot het verpakken en bekisten van het eindproduct.
De lijn is opgezet om frites te produceren naar de specificaties van de bekende fastfoodketens, die in China actief zijn en met hoge snelheid hun aantal restaurants uitbreiden, waarmee het volume aan frites dat in China wordt geconsumeerd, voortdurend toeneemt.
Kiremko en Tolsma-Grisnich zijn al meer dan 30 jaar strategische partners. Om de samenwerking kracht bij te zetten, delen beide partijen een kantoor in Beijing.

 

Reageer op dit artikel