nieuws

Martin Zwerts wint Frietopia Award voor de zesde keer

Friet

De winnaar van de Frietopia Award 2014 voor Beste Friettent van Nederland is voor het zesde achtereenvolgende jaar Frituur Martin Zwerts in Eindhoven. Dat heeft Frietopia.nl, een consumentenwebsite voor frietliefhebbers, bekend gemaakt.

Martin Zwerts wint Frietopia Award voor de zesde keer

Daarnaast is er dit jaar een speciale Award voor Beste Nieuwkomer. Deze prijs is bedoeld als een aanmoediging voor een friettent die het afgelopen jaar bijzonder is opgevallen. De prijs voor beste nieuwkomer gaat dit jaar naar Koning’s Snacks in Groningen.

Op basis van meer dan  5290 oordelen van bezoekers van de website frietopia.nl  zijn gemiddelde beoordelingen per friettent berekend. Deze beoordeling bestaat uit het oordeel over de sfeer van de zaak, de kwaliteit, kwantiteit en de prijs van de friet.

De winnaars worden berekend op basis van deze scores. Frietopia.nl is een consumentenwebsite voor frietliefhebbers. Sinds acht jaar worden de website en de awards verzorgd door Stichting Frietopia. Iedere consument die een friettent bezoekt wordt uitgenodigd zijn mening te geven.

Frietopia heeft als doel de kwaliteit van de friettenten in Nederland te verhogen en de frietcultuur van Nederland te belichten. De jaarlijkse Awards vormen een aanmoediging daartoe. Bezoek voor meer informatie: www.frietopia.nl

 

Reageer op dit artikel