nieuws

Nieuwe foodtruck voor biologische cafetaria Friethoes

Friet

Biologische cafetaria Friethoes in Haarlem presenteert in maart een nieuwe foodtruck. De mobiele wagen is een omgebouwde oude zeecontainer en heeft volgens initiatiefnemers Joost en Sebastiaan Hoes een capaciteit van 1800 friet per uur.

Nieuwe foodtruck voor biologische cafetaria Friethoes

Met een oude zeecontainer door decorbouwer PIB (Partners in Building) omgebouwd tot mobiele frietwinkel schroeven we de capaciteit flink omhoog, zo is te lezen in het persbericht waarin de nieuwe foodtruck wordt aangekondigd.

Frietcapaciteit

De capaciteit ligt met 1800 friet per uur een stuk hoger dan andere wagens van Friethoes. ‘De totale capaciteit zit door de komst van de nieuwe wagen op 3900 friet per uur’, aldus de ondernemers.

Mobiele snackwagen

De mobiele snackwagen is in maart gereed, ruim voor de start van het festivalseizoen. ‘De wagen straalt uit waarvoor we staan: vers, ambachtelijk en duurzaam eten.’

Haarlem

Friethoes startte op 1 januari 2010 in Haarlem met de eerste vestiging. De frites is er op biologische wijze bereid. Ook de sauzen zijn zelfgemaakt en geproduceerd van biologische ingrediënten.

Reageer op dit artikel