nieuws

Presentatie Week van de Friet bij winnaar Cafetaria Top 100

Friet

Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen is de plaats waar woensdag de presentatie plaatsvindt van de eerste Nationale Week van de Friet. Daarbij komen diverse sprekers aan bod waaronder initiatiefnemer Frans van Rooij en Snackkoerier-verslaggever Uber Zuiderveld.

Presentatie Week van de Friet bij winnaar Cafetaria Top 100

De Nationale Week van de Friet begint zaterdag 4 oktober en duurt tot 12 oktober. Aan de actieweek nemen ruim 800 professionele frituurders deel. Doelstelling van de week is om de natuurlijke herkomst van het frietje te benadrukken en een begin te maken met het ombuigen van het negatieve imago van dit natuurproduct.

Op woensdag 1 oktober presenteert ProFri, de organisatie achter de actieweek, de Nationale Week van de Friet aan de pers. Plaats van handeling is de laatste winnaar van de Cafetaria Top 100, Snacksalon De Schelp in Roelofarendsveen. Eigenaar Theo Norder legt de aanwezige pers dan uit waarom de promotiecampagne zo belangrijk is.

Verder komen oprichter Frans van Rooij van ProFi, smaakprofessor Peter Klosse en Snackkoerier-redacteur Ubel Zuiderveld aan het woord.

Reageer op dit artikel