nieuws

Jeugd maakt zelf friet bij cafetaria Litjes

Friet

In het kader van de eerste Nationale Week van de Friet die van 4 tot 12 oktober plaatsvindt, laat Cafetaria Litjes in ’s Heerenberg de jeugd zelf frietjes maken. Alle groepen 8 van de basisscholen van de plaatsen ’s Heerenberg en Stokkum mogen – onder schooltijd – zelf friet maken.

Jeugd maakt zelf friet bij cafetaria Litjes

‘We gaan met alle groepen 8 van de basisscholen van ‘s-Heerenberg en Stokkum in de ochtenden zelf friet maken,’ meldt Cafetaria Litjes op Facebook. Maar de cafetaria doet meer tijdens de Eerste Nationale Week van de Friet van 4 tot en met 12 oktober.

Springkussen

Op woensdagmiddag 8 oktober plaatst de zaak een springkussen bij het bedrijf en mogen alle kinderen uit het dorp zelf frietjes maken. Natuurlijk onder begeleiding! Voor deze activiteit moeten kinderen zich wel inschrijven.

Klik hier voor meer activiteiten in de Week van de Friet. Heeft u zelf een leuke actie of aanbieding in de eerste Nationale Week van de Friet? Mail een foto naar Redactie.Snackkoerier@reedbusiness.nl. We maken een online terugblik op de verschillende activiteiten.

Reageer op dit artikel