nieuws

Bezorgbeer en KipKip.nl samen in Roosendaal

Friet

De Bezorgbeer en KipKip.nl hebben samen een zaak geopend in Roosendaal. Vanuit één pand worden spareribs en satés geleverd door Bezorgbeer en kip door KipKip.nl, een in eigen huis ontwikkelde shop in shop formule.

Bezorgbeer en KipKip.nl samen in Roosendaal

Met het in huis halen van KipKip.nl wil de Bezorgbeer een bredere doelgroep aanspreken. Naast dozen met spareribs en satés worden nu ook tassen met kippen bezorgd vanuit een hoekpand in de Molenstraat in Roosendaal.

KipKip.nl levert onder andere kipnuggets, hotwings, salade met krokante kip, hele en halve kippen, en de KipKipsalon, een kapsalon op de KipKip.nl manier met verse frites, gegrilde kip, gesmolten kaas, chili- en knofloossaus, sla en uit.

De bezorgers van KipKip.nl-bestellingen zijn te herkennen aan de witte helmen met rode hanenkam. Bezorgers van de Bezorgbeer rijden rond met opvallende berenhelmen.

Reageer op dit artikel