nieuws

800 deelnemers Week van de Friet 2014

Friet

Aan de eerste editie van de Nationale Week van de Friet doen dit jaar 800 professionele frituurders mee. De promotiecampagne, georganiseerd door vakvereniging ProFri, vindt plaats van 4 tot en met 12 oktober.

800 deelnemers Week van de Friet 2014

De Nationale Week van de Friet is door vakvereniging ProFri opgezet om friet te promoten en het verhaal achter het product onder de aandacht te brengen. ‘Een frietje samen met een snack en saus is bijna voor iedereen een traktatie’, aldus ProFri. ‘Het staat voor feestelijk, gezellig, gemakkelijk en… lekker. Daarnaast willen we afrekenen met de vooroordelen door objectief te informeren.’

800 deelnemende bedrijven

Op de Horecava, afgelopen januari, is het startschot gegeven voor de campagne. Toen sprak de vakvereniging al de hoop uit dat zo’n 800 bedrijven zich zouden inschrijven. Dat aantal is nu dus gehaald. Op de site van de Week van de Friet, staan alle deelnemers overzichtelijk bij elkaar.

Reageer op dit artikel