nieuws

Top 100-cafetaria van Snackpoint naar Plaza

Friet

Snackpoint Le Patat in Aarle-Rixtel stapt over naar de Plaza-formule van Sligro. Het bedrijf van Suus Krause-Relou, haar man Bart en haar moeder Jolanda kwam in oktober 2013 binnen op plek 14 in de Cafetaria Top 100. De overstap heeft volgens Bart deels te maken met de overname van VHC Rooswinkel door Sligro.

Top 100-cafetaria van Snackpoint naar Plaza

‘Na ruim 2,5 jaar hebben wij besloten om af te stappen van de formule Snackpoint en aan te sluiten bij Plaza’, zo laat mede-eigenaar Bart Krause van Snackpoint Le Patat in Aarle-Rixtel weten aan Snackkoerier.

‘Wij dragen de formule Snackpoint zeker een warm hart toe, zij heeft ons laten zien hoe belangrijk een formule kan zijn’, aldus Krause.

VHC Rooswinkel

‘De overstap heeft deels te maken met de overname van VHC Rooswinkel door Sligro‘, aldus de ondernemers.

‘Op dit moment wordt gewerkt aan een ontwerp voor de nieuwe uitstraling en aansluitend gaat de ombouw van start.’

Eerste lustrum

‘Vanaf 1 januari zijn we dan volledig operationeel als Plaza’, aldus Krause. ‘Die datum hebben we gekozen, omdat we dan ons vijfde jaar ingaan. Dat is dus de start van ons eerste lustrum.’

Cafetaria Top 100

Snackpoint Le Patat denderde vorig jaar oktober Snackkoeriers lijst met honderd beste cafetaria’s van Nederland binnen. De Brabantse onderneming behaalde de veertiende plaats.

Financiële crisis

‘Voor ons kwam die notering als een grote verrassing’, zo laat Bart Krause weten.

‘Mijn vrouw nam, samen met haar moeder, de cafetaria in 2011 op 20-jarige leeftijd over en we zijn er trots op dat we ook het diepe dal van de financiële crisis hebben weten te overleven.’

Reageer op dit artikel