nieuws

Tante Nel in Rotterdam serveert borrel bij friet

Friet

Kevin de Roos en Jill van Herwaarden hebben in Rotterdam Tante Nel geopend. In hun ‘cafetaria 2.0’ kunnen gasten een stevige borrel bestellen bij hun friet of snack, want de eigenaren zijn in het bezit van een drankvergunning.

Tante Nel in Rotterdam serveert borrel bij friet
Facebookpagina Tante Nel

Een frietje dat wordt begeleid door een whiskey of een gefrituurde snack in combinatie met bijvoorbeeld een gin. Het kan bij Tante Nel aan de Pannekoekstraat in Rotterdam, zo schrijft De Buik van Rotterdam.

Drankvergunning

De drankvergunning is overgenomen van de zaak die hiervoor op deze plek zat, zo blijkt uit het artikel.

Voor de beide ondernemers reden om een eigen drankenkaart samen te stellen, uiteenlopend van hippe mixdrankjes tot bier van de tap.

Cafetaria 2.0

De Roos noemt Tante Nel in het artikel de ‘cafetaria 2.0’, maar zocht wel naar een authentieke naam.

‘Eentje die mensen kunnen associëren met een echte Nederlandse snackbar, oud en vertrouwd, zo laat hij weten aan De Buik van Rotterdam.

Het werd Tante Nel snack en bar. De zaak is sinds maandag 11 augustus geopend en huisvest aan de Pannekoekstraat.

De Pasta Kantine

Eerder dit jaar bezocht Snackkoerier in diezelfde straat De Pasta Kantine van ondernemer Leon Hablé, een ‘no-nonsens concept’ met op de kaart pasta’s en salades.

Bekijk hier een fotoreportage van De Pasta Kantine. Een video-impressie van deze horecagelegenheid, inclusief interview met Hablé, is hier te bekijken.

Reageer op dit artikel