nieuws

Frietwinkel in Utrecht kent vliegende start

Friet

De eerste biologische frietzaak van Utrecht, de Frietwinkel, is goed gestart. De eigenaren laten weten dat er de eerste drie dagen na de opening veel belangstelling is voor biologische friet.

Frietwinkel in Utrecht kent vliegende start

Zowel liefhebbers van biologisch eten als voorbijgangers van de frietwinkel in de drukke Vinkenburgstraat hebben aandacht voor de nieuwe zaak. Volgens co-founder Roderick Heijning is er sprake van een vliegende start.

‘Veel mensen kennen ons van de frietfiets en zijn op basis van hun ervaringen met ons concept al wezen kijken in onze nieuwe zaak. Daarnaast komen hier veel toeristen voorbij die nieuwsgierig zijn en naar binnen komen’, aldus Heijning.

De aandacht van de Frietwinkel wordt getrokken door een grote snijmachine op de vensterbank. Voorbijgangers zien door de etalageraam hoe biologische aardappelen handmatig worden gesneden. Het zorgt voor een optimale frietbeleving, zo blijkt.

In de eerstvolgende Snackkoerier komt een uitgebreid verhaal over de Frietwinkel. Hieronder een video-impressie om een beeld te krijgen van dit opvallende frietconcept.

Reageer op dit artikel