nieuws

Patatje Zwarte Cross: friet met modder

Friet

Cafetaria ’t Pelkhuisje in Winterswijk heeft – weer – wat nieuws bedacht: een patatje Zwarte Cross. De friet krijgt een zwarte klodder mayonaise die veel wegheeft van modder.

Patatje Zwarte Cross: friet met modder

De cafetaria staat bekend om de ludieke acties en producten die eigenaar Laurens Tenbergen bedenkt. Eerder scoorde hij al met een patatje snert en de ondersteboven-selfie.

Zwarte Cross

‘Dit keer heb ik het echter niet zelf bedacht, zegt hij. ‘De eer gaat naar mijn jeugdige klanten Sanne, Teun en Niek. Zij vragen zich echt af of dit patatje een nieuwe mediahype wordt,’ zegt eigenaar Laurens Tenbergen. Hij heeft de mayonaise zwart gekleurd met een natuurlijke kleurstof. De Zwarte Cross vindt plaats in Lichtenvoorde, niet ver van Winterswijk, op 25, 26 en 27 juli.

Patatje Snert
Tenbergen doet zelf met zijn gekke ideeen niet onder voor Sanne, Teun en Niek. Wist hij eind vorig jaar de landelijke media te halen met een patatje snert, in mei stond hij in de kranten met een tafeltje dat op kop aan het plafond hing. Zodat gasten leuke ‘ondersteboven selfies’ konden maken.

Bekijk hieronder een video van ’t Pelkhuisje over ludieke acties, social media en de fun- en gunfactor.

Reageer op dit artikel