nieuws

Frietfiets krijgt vervolg: biologische Frietwinkel

Friet

Ondernemers Roderick Heijning (26) en Siem van Bruggen (27) openen in augustus de eerste biologische Frietwinkel van Utrecht. Gasten kunnen er zeven dagen per week terecht voor biologische friet, vier soorten kroketten en een seizoensalade.

Frietfiets krijgt vervolg: biologische Frietwinkel

In het straatje tussen de Oudegracht en de Neude opent midden augustus de eerste biologische Frietwinkel van Utrecht, zo schrijft De Utrechtse Internet Courant. De winkel is een initiatief van Roderick Heijning en Siem van Bruggen.

Biofood

Het duo exploiteert een bedrijf dat zich richt op biofood, zo is te lezen in het artikel. Twee jaar geleden bedacht Heijning de frietfiets.

Daarvan rijden er nu drie door stad, en binnenkort moet er ook één actief worden in België. Op vrijdag zijn de twee bovendien aanwezig op de biologische markt in Utrecht.

Kroketten en salade

Het assortiment van de Frietwinkel wordt ‘basic’, zoals ze het zelf zeggen: biologische friet, vier soorten kroketten en een seizoensalade.

Voor de liefhebber is eveneens een biologisch biertje verkrijgbaar. Heijning laat aan De Utrechtse Internet Courant weten te streven naar een opening op 15 augustus.

Reageer op dit artikel