nieuws

Top 100-cafetaria’s introduceren Biologische Week

Friet

De top 100-caferaria’s Alida’s Smulpaleis in Roden en Friet van Piet in Groningen introduceren de Biologische Week. In samenwerking met snackfabrikant Royaan kunnen consumenten tot en met zondag 29 juni kennismaken met de variëteit aan biologische snacks op de markt.

Top 100-cafetaria’s introduceren Biologische Week

De twee noordelijke cafetaria’s hebben de handen ineengeslagen, in samenwerking met Royaan. Aanleiding voor het initiatief was de introductie van de biologische variant van de Kwekkeboom-croquet.

De Biologische Week start op dinsdag 24 juni en duurt tot en met zondag 29 juni. Doelstelling is de consument kennis te laten maken met de variëteit aan biologische snacks op de markt.

Alida’s Smulpaleis

Alida’s Smulpaleis in Roden staat in de Cafetaria Top 100 die in oktober 2013 werd gepresenteerd, op plaats 19 en won de eerste Publieksprijs.

Imago Award

Friet van Piet in Groningen staat in diezelfde lijst op plek 24 en werd vanwege de grote inspanningen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemer uitgeroepen tot winnaar van de Ad van Geloven Imago Award.

Reageer op dit artikel