nieuws

Geld verdienen met gratis friet

Friet

Kwalitaria laat consumenten zaterdag 3 mei kennismaken met de nieuwe friet. Tussen 15.00 en 16.00 uur geven de honderd vestigingen van de formule een gratis puntzakje friet met frietsaus weg. Wie de Scoopshot-app op zijn telefoon heeft, kan met deze introductie €10 verdienen.

Geld verdienen met gratis friet

Eerder deze maand meldde Snackkoerier de komst van de nieuwe friet van cafetariaformule Kwalitaria. ‘Op ambachtelijke wijze gesneden van de Hollandse Agria-aardappel en 12 millimeter dik’, zo vertelde marketingmanager Martijn Boone van franchise friendly concepts in Zeist.

Kwalitaria

Zaterdag 3 mei kan tussen 15.00 en 16.00 uur een gratis puntzakje friet met frietsaus worden gehaald bij één van de honderd Kwalitaria’s in Nederland.

Ter promotie zijn ruim een half miljoen puntzakjes verspreid met daarop de boodschap van het ‘gratis friet uurtje’.

Scoopshot

En daarmee is geld te verdienen. Misset Horeca en Snackkoerier werken samen met Scoopshot, een online dienst waarbij mensen die in het bezit zijn van een iPhone- of Android-toestel zich gratis kunnen aanmelden.

Puntzakje

Zaterdagmiddag wordt via Misset Horeca een opdracht verstuurd via Scoopshot. De boodschap is een foto te maken waarop het puntzakje en Kwalitaria zichtbaar zijn.

De beste foto wordt door Snackkoerier gekocht. Wie nog niet over de app beschikt, kan deze gratis downloaden via Scoopshot.com.

Reageer op dit artikel