nieuws

Aardappelschilbedrijf start met frietwagen

Friet

Aardappelschilbedrijf ASN heeft een eigen frietwagen in gebruik genomen. De aardappelverwerker uit Dronten wil met de mobiele unit ‘uitdragen welke producten in het assortiment zitten en een tegenhanger zijn van de frietfabrieken’.

Aardappelschilbedrijf start met frietwagen
Twitteraccount @ASNDronten

Met de frietkar wil ASN uit Dronten de aardappel als basisvoedsel en het merk ‘Pommetje’ promoten, zo schrijft AGF.nl.

Ambachtelijke friet

Het aardappelschilbedrijf verkoopt in de wagen alleen de eigen ambachtelijke friet. In het artikel wordt André Aasman geciteerd.

Frietfabrieken

Met de frietwagen wil de onderneming uitdragen welke producten het heeft en wil het een tegenhanger zijn van de frietfabrieken’, legt hij het concept uit.

Snacks

Dat betekent volgens hem ook dat alleen friet wordt verkocht, en dus geen andere snacks. Op die manier moet worden gerealiseerd dat mensen terugkomen op basis van het lekkere patatje dat ze hebben gegeten.

Franchise

In eerste instantie wordt de mobiele unit alleen gebruikt voor promotionele doeleinden, maar het concept is zo ontwikkeld dat het gemakkelijk kan worden gebruikt in een franchise’, aldus AGF.nl.

Aardappelproducten

ASN levert al hele en voorgesneden rauwe aardappelen aan frietspeciaalzaken. Onder het label Pommetje worden diverse varianten koud geschilde aardappelproducten aangeboden.

Reageer op dit artikel