nieuws

ProFri kent derde Exclusiviteitszegel toe

Friet

De Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) heeft het 100% Exclusiviteitszegel toegekend aan de Brander Mayonaise. De saus van Oliehoorn is het derde product met het zegel, dat garandeert dat het product of de snack exclusief is bestemd voor foodservice en niet in de supermarkt is te verkrijgen.

ProFri kent derde Exclusiviteitszegel toe

‘Een product dat het 100% Exclusiviteitszegel van ProFri draagt, onderscheidt zich primair door hoge kwaliteit en is uitsluitend via de professionele frituurder of andere bedrijven binnen de horeca, catering en fastservice voor de consument verkrijgbaar’, aldus de vakvereniging in een persbericht.

Brander Mayonaise

De Brander Mayonaise van Oliehoorn is het derde product dat het zegel, afgelopen najaar geïntroduceerd door ProFri, heeft ontvangen. De twee andere zijn Souflesse – was de eerste – en Max Patat.

Retail

Met het zegel wil de vakvereniging de ‘uitstroom van kwaliteitsproducten, vaak groot gemaakt door de professionele frituurder, richting de retail een halt toeroepen’.

Reageer op dit artikel