nieuws

Joppiesaus sponsort jeugdfilm

Friet

Elite Salades & Snacks is sponsor van jeugdfilm Kees Mees op kamp die afgelopen weekend in première ging bij CineMec in Ede. Alle premièregangers, waaronder prinses Laurentien en haar kinderen werden getrakteerd op een patatje met Joppiesaus.

Joppiesaus sponsort jeugdfilm

Direct na afloop van de film werden de door Elite ingezette gastvrouwen van Snackcateraar De Timp bestormd door de kinderen en hun ouders. Volle dienbladen met bakjes frites en Joppiesaus zijn in een mum van tijd leeg.

De frites werden uitgedeeld omdat Elite, met de Joppiesaus, de film sponsort. In de film komt dan ook Joppiesaus op tafel als er wordt gesnackt. Volgesn Elite-directeur Harry Nieuneijer een prima manier van reclame maken. ‘Er gaan naar schatting een miljoen mensen naar deze film kijken.’

Reageer op dit artikel