nieuws

Biofrietconcept Pomms’ opent eerste vestiging

Friet

Het biologisch frites- en snackconcept Pomms’ opent begin volgend jaar de eerste vaste vestiging. Rotterdam krijgt de primeur.

Biofrietconcept Pomms’ opent eerste vestiging

De eerste vestiging van het in 2009 met een ‘snackwagen’ gestarte concept komt op de  Coolsingel in Rotterdam. Dat meldt Pomms’op haar Facebookpagina. Al bij de start in 2009 meldden oprichters Ruud Boeve en Niels Tijthoff dat ze naast hun wagen, die op evenementen en festivals wordt ingezet, ook ‘vaste’ vestigingen wilden openen.

Biologische frite en snacks

De snacks bij Pomms ‘worden naar eigen recept bereid van liefst biologische ingrediënten. De frites worden gemaakt van biologische aardappelen en zijn skin-on vers gesneden. Het vlees voor de kroketten en hamburgers (100% biologisch rundvlees) komt van Aberdeen Angus-koeien die vrij rondlopen in een Brabants natuurgebied.

Reageer op dit artikel