nieuws

Nog geen alternatief voor De Sport

Friet

De gemeente Den Haag en eigenaresse Cindy Wiggers van cafetaria De Sport hebben een gesprek gehad waarin de gemeente een alternatief plan voorstelde voor de snackbar. Wiggers heeft het idee afgewezen.

Nog geen alternatief voor De Sport
Fotopersbureau Dijkstra

De gemeente Den Haag bood Wiggers aan om naast partycentrum Zuiderpark Paviljoen een uitgifteloket te openen voor de verkoop van onder meer patat en kroketten, meldt Omroep West. Wiggers ziet dat echter niet zitten, omdat het paviljoen volgens haar al niet goed draait en zij de concurrentie niet verder wil verhogen.

Zelf wil Wiggers het liefst de snackbar naar de overkant van de weg verhuizen. Volgens de gemeente is dat echter niet mogelijk, omdat het ten koste gaat van parkeerplaatsen. Deze wens bleek volgens de gemeente een jaar geleden al onhaalbaar.

De rechter bepaalde twee weken geleden dat De Sport weg moet uit het Zuiderpark, om te wijken voor een nieuw te bouwen Sportcampus. Ook heeft de rechter bepaald dat de gemeente niet verplicht is mee te helpen zoeken naar een nieuwe locatie, maar Den Haag staat hier wel voor open. Over twee weken praten de partijen verder.

Reageer op dit artikel