nieuws

All you can eat’ bij cafetaria Friet&Zo

Friet

Onbeperkt eten totdat je vol zit, ‘all you can eat’, voor €7,50. Het kan sinds kort bij Cafetaria Friet&Zo in Tilburg.

All you can eat’ bij cafetaria Friet&Zo

Onbeperkt wokken, sushi of spareribs eten voor een vast bedrag. Al dan niet met de drankjes inbegrepen. Het businessmodel waarbij de gast gedurende een bepaalde tijd mag eten wat hij wil betstaat al langer. Cafetariaondernemer Bart Dusee is echter de eerste die het toepast in de cafetariasector. Bij Friet&Zo, de cafetaria die hij enkele maanden geleden overnam kan de gast voor € 7,50 gedurende drie kwartier zijn buik vullen met frites, snacks en broodjes, bovendien is één drankje inclusief.

Goedkoop uitje

De cafetaria richt zich, zo meldt de website, voornamelijk op gezinnen: ‘De gedachte hierachter is dat het een leuk, doch, goedkoop uitje is voor alle leeftijden!’ Kinderen tot en met vijf jaar eten gratis mee  met hun ouders.

Niks laten staan

Overigens houdt Dusee goed in de gaten wat de gasten bestellen. Als ze dingen laten staan worden die alsnog extra in rekening gebracht. Aan Omroep Brabant , die toevallig een rustige avond treffen, meldt Dusee dat de actie goed aanslaat. Op studentenavonden als dinsdag en donderdag en op zondag zit de zaak regelmatig bomvol.

Reageer op dit artikel