nieuws

Alpha in Wilnis wint lokale cafetariaverkiezing

Friet

Cafetaria Alpha in Wilnis is de winnaar van een cafetariatest die is gehouden in de gemeente De Ronde Venen. Volgens het jongerenwerk Tympaan-De Baat scoort Alpha het hoogst op zaken als smaak van de frites en saus, prijs, klantvriendelijkheid en hygiëne.

Alpha in Wilnis wint lokale cafetariaverkiezing

Cafetaria Alpha is winnaar van de test die voor de derde keer is gehouden. Cafetaria Dino’s uit Mijdrecht is  tweede en Snackbar Adelhof derde. De verschillen waren klein tussen de nummers een, twee en drie, meldt website 0297-online.nl. Het viel het testpanel op dat het met de vriendeljkheid bij alle bedrijven goed was gesteld.

Het testpanel, bestaande uit zes jongeren van 11 tot 24 jaar bezocht in een middag maar liefst negen cafetaria’s verspreid over de gemeente . De bedrijven werden op maar liefst zestien punten beoordeeld.  Daaronder zaken als smaak, portiegrootte, prijs, wachttijd, presentatie, gastvriendelijkheid en hygiëne. Ook werd dit jaar gekeken of er WiFi beschikbaar is.

Twee cafetaria’s wilden niet meedoen aan de test.

Reageer op dit artikel