nieuws

Oranjefrietje en een Koningsburger

Friet

Cafetariaketen Verhage en AnyTyme Overstegen in Doetinchem haakten snel in op het nieuws dat Koningin Beatrix terugtreedt en wordt opgevolgd door Koning Willem-Alexander. Verhage heeft vandaag een Koningsburger op het menu en AnyTyme Oranjefriet .

Oranjefrietje en een Koningsburger

Kort na de bekendmaking dat Koningin Beatrix terugtreedt en wordt opgevolgd door Willem-Alexander kwamen de eerste berichten al voorbij op Twitter. Verstuurd door Verhage-franchisenemers  die de Koningsburger aankondigden die vanaf vandaag in alle vestigingen verkrijgbaar is.

‘We hadden de actie al op de plank liggen’, vertelt Hans Jonker namens  Verhage. ‘Eind vorig jaar opperde franchisenemer Daniël Hell dat Beatrix wel eens snel zou kunnen aftreden en toen hebben we de actie verzonnen. Het materiaal was al klaar en konden we direct op alle narrowcasting systemen uploaden’

Oranjefriet

Ook AnyTyme Overstegen in Doetinchem zette direct een Oranje-item op  het menu, twitterde Sander Noij, zoon van eigenaar Inge Noij. Het Oranjefrietje bestaat uit een bakje frites bestrooid met oranje friteskruiden en geserveerd met een oranje saus. ‘We gebruiken daarvoor de nieuwe Wimpysaus van Oliehoorn’, laat Sander weten. ‘Ik had juist op maandag twee proefflessen meegenomen van de horecabeurs in Kalkar. Dat is niet genoeg dus we hebben inmiddels al saus bijbesteld.’

Reageer op dit artikel