nieuws

Geen snacks voor 3FM dj’s

Friet

Nina Visser van cafetaria ’t Huus mag vannacht geen snacks bakken in de radiostudio van 3FM. De cafetariahoudster zou daar van 4.00 tot 7.00 uur dj’s Barend van Deelen en Wijnand Speelman van snacks voorzien.

Geen snacks voor 3FM dj’s

Het bakken van snacks in de studio stuitte op bezwaren van de brandweer, kreeg Visser (rechts) begin deze middag te horen. ‘Ik werd opgebeld dat het niet door kon gaan. Ik mocht wel koude hapjes komen serveren maar dat wil ik niet.’ Samen met de dj’s Barend van Deelen (links) en Wijnand Speelman zoekt ze nu naar een andere mogelijkheid en datum. ‘Dan zou het geregeld kunnen worden dat ik de snacks en frites buiten bak. Het is balen dat het niet door kan gaan. Barend en Wijnand vonden het ook niet leuk dat het misgaat.’

Visser zou vannacht live op de radio te horen zijn, en op Nederland 3 zijn te zien, meldde deze website eerder vandaag. Ze kreeg de kans vanwege haar inzamelingsacties voor Serious Request.

Reageer op dit artikel