nieuws

Cafetaria ’t Huus bakt nachtelijke snacks voor 3FM

Friet

Cafetariahoudster Nina Visser in Veenendaal is aankomende nacht live te horen bij, en te zien op, Radio 3FM en Nederland 3. De eigenaar van Cafetaria ’t Huus bakt van 4.00 tot 7.00 snacks en frites tijdens het nachtprogramma van dj’s Barend van Deelen en Wijnand Speelman.

Cafetaria ’t Huus bakt nachtelijke snacks voor 3FM

Het live optreden bij de twee populaire dj’s vloeit voort uit de acties die  Visser al enkele jaren houdt voor Serious Request. Ook afgelopen december toog ze met enkele medewerkers naar het Glazen Huis om een cheque (€229,30) aan te bieden. De achterkant was voorzien van een menulijst en dat leverde Visser veel aandacht op en ze haalde zelfs de TV, is op YouTube (zie onderin voor de video) te zien. Ze stelde daar voor om later naar de studio te komen en DJ Giel Beelen stemde daar mee in.

Visser wil niet alleen snacks bakken. ‘Ik hoop ook meer over de cafetariasector te kunnen vertellen. Dat we  als branche zeer zorgvuldig bezig zijn en verantwoord werken en dat je voor verantwoord bereide en lekkere snacks en frites toch echt naar de cafetaria moet komen.’

Dat ze uiteindelijk is uitgenodigd door Barend van Deelen en Wijnand Speelman en niet door Giel komt doordat ze die nog van een eerdere editie van Serious Request kent. Toen kwam Barend Speelman naar Veenendaal om Visser en twee medewerksters opsluiten in de cafetaria.  Ze hielden daar een vijf dagen durende  marathon voor het goede doel. ‘Ik had nog zijn telefoonnummer, dus dat was makkelijker contact leggen.’ Ze hoopt overigens ook nog in de  uitzending van Beelen te komen.  ‘ Die presenteert het programma Nachtegiel voorafgaand aan Barend en Wijnand. Ik ben dan al mijn spullen aan het opbouwen in de  studio.’

Reageer op dit artikel