nieuws

Kwalitaria steunt 3FM Serious Request

Friet

Kwalitaria start op 17 december met het Kwalitaria Kerstspel, dat geheel in het teken staat van 3FM Serious Request. Dit jaar haalt 3FM Serious Request geld op ter bestrijding van babysterfte. Kwalitaria wil daar een steentje aan bijdragen.

Kwalitaria steunt 3FM Serious Request

Alle Kwalitaria-gasten ontvangen van 17 tot 31 december een unieke kraskaart met een code bij hun bestelling. Voor elke klant die de code en hun gegevens invullen op de website www.kwalitaria.nl/kerstspel wordt door Kwalitaria vijftig eurocent gedoneerd aan 3FM Serious Request.

Gasten maken daarnaast ook nog eens kans op een zogenaamde Waka Waka light. WakaWaka – Swahili voor ‘schitterend licht’- is een zonne-energielamp. De lamp biedt uitkomst aan de 1,6 miljard mensen die het zonder elektriciteit moeten stellen. Kwalitaria doneert tevens twintig lampen aan één van de UNHCR vluchtelingenkampen.

Ten slotte ontvangt iedere deelnemer aan het Kwalitaria Kerstspel een voucher die recht geeft op een 2de portie frites gratis (op vertoon van voucher geldig t/m 17 januari).

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels